Att bli medlem

Som medlem i BK Pantern har du möjlighet att utöva bågskytte året runt och kostnadsfritt delta på klubbtävlingar, vissa serietävlingar (Skåneserie, korre), en del kurser och sociala aktiviteter.

Som medlem har du tillgång till lånebågar och låneutrustning att använda på träningspass. Dessa är endast avsedda att användas för att lära dig grunderna. Vill du utvecklas ytterligare kommer du vilja ha en egen båge i framtiden, anpassad efter dig som individ. När du vill skaffa egen båge, kontakta oss skjutledare så hjälper vi dig ta dina mått och informera om olika skjutstilar som kan passa just dig.

Klubben har även en del skjututrustning, i form av bågar o pilar, som är utvald för att fungera i en utprovningsfas och som man kan prova och därigenom skapa ett visst mått av trygghet/beslutsunderlag när du står i begrepp att köpa egen utrustning. Lämpligt är även att prova andra klubbmedlemmars bågar för att på så sätt skaffa sig en egen kunskapsbank om huvudsakliga saker som t ex lämplig styrka och båglängd och kanske även en del andra mer specifika detaljer.

Du som är medlem i annan klubb (- som du tävlar för) men som även vill bli medlem i Pantern.

Om du valt att tävla för annan klubb har du inte rätt att delta och representera Pantern på några externa tävlingar. Skulle den klubb du valt att tävla för välja att inte delta i Skåneserien kan du givetvis söka dispens för att stället få vara med och representera Pantern.

Du har däremot rätt att delta i Panterns klubbinterna verksamhet.

Du förväntas dessutom bidra till att bedriva Panterns verksamhet i lika utsträckning som alla andra medlemmar.

Medlemskap i Pantern

Vid årsmötet 2018 antogs en proposition kring möjligheten till olika typer av medlemskap i Pantern, Aktivt resp Passivt medlemskap, samt en uppdelning av verksamhetsåret i två terminer, Vårtermin resp. Hösttermin. Samtidigt separerades den gamla Medlemsavgiften i en obligatorisk Medlemsavgift och en Träningsavgift som endast de Aktiva medlemmarna betalar in.

Mer kring de olika typerna av medlemskap och avgifterna kopplade till dessa finner du på sidan Avgifter i samband med medlemskap.

Träningstider

För aktuella träningstider, se mer info på separat sida för detta, Träningstider.

Medlemsavgifter

Se separat sida för detta i listan uppe till vänster.  (Avgifter i samband med medlemskap)

Välkommen

Uppdaterad: 30 AUG 2018 14:00 Skribent: Jan Otterström

KONTAKTA OSS

VIA E-POST

NYA AVGIFTSNIVÅER, beslutade på årsmötet 20190305

Medlemsavgift: 150 kr

Träningsavgift:

- Vuxen 400 kr/termin eller 700 kr/år

- Junior 250 kr/termin eller 400 kr/år

Familjeavgift:

De två äldsta familjemedlemmarna betalar Medlems- och Träningsavgift.

Övriga familjemedlemmar betalar endast Medlemsavgift.

Beräknas för varje enskild familj.

De nya avgiftsnivåerna gäller från och med 20190306.

Lina Sofie Sandin, Vävaregatan 12 d