Medlemsavgifter

Inbetalning av Medlemsavgift

Medlemsav­giften betalas in på BK Panterns postgiro: pg 536377-5.

Följande personuppgifter skall lämnas i samband med inbetalning och då för alla de personer som anmälan omfattar:

- Personnummer (10 siffror - nödvändigt för registreringen hos IOL/RF).

- E-postadress

- Fullständigt namn

- Gatuadress och Postadress

- Aktuella telefonnummer, mobil och/eller hemtelefon

- Ev. kontaktuppgifter till anhöriga (t ex om medlemmen är minderårig och inte har egen telefon och/eller e-postadress)

OBS! Om all info inte får plats i bankens meddelandefält går det bra att mejla in den till kassören (mailto:This is a mailto link)

Aktuella Medlemsavgifter, 2017/2018

Medlemsavgift, per kalenderår :

- Vuxen: 700 kr. Om du fyller 21 år eller mer under innevarande år.

- Junior: 500 kr. Om du fyller 16 - 20 år eller mer under innevarande år .

- Barn: 300 kr. Om du fyller max 15 år under innevarande år.

- Familj: 1200 kr.  OBS! max 2 vuxna.

Förnyad Medlemsavgift betalas in senast januari månads utgång!

Förstaårsmedlemskap!

Första året du är medlem gäller speciella regler för medlemsavgiften, och då lite olika beroende på när under året Du blir medlem:

Sammanställningen över medlemsavgifterna för Förstaårsmedlemskap i Pantern hittar du på länken nedan:

Medlemsavgifter för Förstaårsmedlemmar

1. Januari - September. Se sammanställningen ovan.

Medlemsavgiften beräknas utifrån den ålderskategori Du tillhör och det återstående antalet månader av det innevarande kalenderåret.

Exempel: Du fyller 20 år eller mer under det innevarande året och blir medlem i juli. Du skall då betala in 450 kr.

2. Oktober - December. Se sammanställningen ovan.

Om du blir medlem under tiden okt-dec kan du delta som gäst i klubbens interna aktiviteter under kvarvarande delen av året - under förutsättning att du har betalat in medlemsavgiften för det efterföljande kalenderåret!!!

Medlemsavgiften blir då för helår enligt det "normala" ovan, men du får alltså återstående månader av det innevarande året "på köpet".

OBS! Om du "går upp" i en äldre åldersklass under det efterkommande året betalar du medlemsavgiften för denna klass,

Exempel: du blir medlem i november 2017 och fyller 21 under 2018 - du betalar då medlemsavgift som för vuxen/21 eller äldre, alltså 700 kr .

Om du däremot även vill kunna tävla direkt, även på externa tävlingar, under den återstående tiden av det innevarande året tillkommer en kostnad för årsavgifter till förbunden (SkBF/SBF) på 160 kr för vuxen resp. 140 kr för barn och junior.

Uppdaterad: 2017-10-16 14:01
Skribent: Jan Otterström