Träningstider

Träningstider utomhus

Vi är utomhus från maj till och med september (med undantag för sommaruppehåll från ca midsommar till skolstart ca 11 aug för medlemmar utan egen nyckel, eller har möjlighet att kunna ta sällskap av en med en sådan).

Utomhus tränar vi på utebanan på S:t Hans backar.

Följande träningstider gäller under utomhussässongen:
Onsdagar: 17:15 - till ca. 21, (så länge ljus och väderförhållanden är hyfsade under den senare delen av hösten framförallt)
Söndagar: 10:00 - 13:00

Sommaruppehåll i den schemalagda träningen från och med 18/6 fram till 10/8 2020 då vi startar upp den regujära verksamheten igen.

Utomhus går det även bra att träna alla övriga dagar i veckan för dig med egen utrustning om ingen annan större verksahet är igång i parken just då vill säga, men det är sällan det händer. För detta krävs dock att man kollar upp så att någon med egen nyckel tänkt träna, eller alternativt att man har fått ut en egen nyckel. Egen nyckel kräver att man har tillräcklig erfarenhet för att skjuta själv, att man skriver under ett deopsitionsvtal med säkerhetsregler etc och följer de regler som finns för skjutning på utebanan, samt att man kan fungera som representant för klubben på plats om/när allmänheten dyker upp och vill underrätta sig om klubbens verksamheten på plats/eller bågskytte rent allmänt.

Träningstider inomhus

Vi är inomhus från oktober till och med april.

Inomhus tränar vi i skjuthallen i Bollhusets källare.

Följande träningstider gäller under inomhussässongen:
Onsdagar: 17:00 - 21:00
Fredagar: 17:00-20:00
Söndagar: 10:00 - 13:00

Observera att tider för "prova-på" och "bågskytteskola" planeras in under både höst och vår. Dessa tillfällen går före träning för övriga medlemmar. Håll koll på vilka tider som bokas för dessa aktiviteter i kalendern så du slipper stå och vänta på din tur.

Uppdaterad: 02 MAJ 2018 09:29 Skribent: Lina Sofie Sandin

KONTAKTA OSS

VIA E-POST

NYA AVGIFTSNIVÅER, beslutade på årsmötet 20190305

Medlemsavgift: 150 kr

Träningsavgift:

- Vuxen 400 kr/termin eller 700 kr/år

- Junior 250 kr/termin eller 400 kr/år

Familjeavgift:

De två äldsta familjemedlemmarna betalar Medlems- och Träningsavgift.

Övriga familjemedlemmar betalar endast Medlemsavgift.

Beräknas för varje enskild familj.

De nya avgiftsnivåerna gäller från och med 20190306.

Timmy Fagerlund (ordf.), Flygelvägen 4