Hoppa till sidans innehåll

KM ute

01 OKT 2018 14:02
Under sommaren har Klubbmästerskap avgjorts i inte mindre än fyra olika discipliner - Fält, 3D, Tavla ute och Jakt - alla med deltagande av Pantrar!!! Tur det...annars hade det ju inte varit mycket till KM.
  • Uppdaterad: 01 OKT 2018 14:02

KM har avgjorts på olika platser och i olika regi.

Fält-KM avgjordes 28 juli, inlagt i Stockamöllans tävling Stockafälten/Fält-DM i Billinge, med deltagande av hela 7 Pantrar fördelade i tre olika tävlingsklasser.

3D-KM gick av stapeln 2 september, inlagt i Kristianstads anrika tävling Ålajakten i Furuboda på Skånes östkust i Sveriges garanterat pilvänligaste terräng. Detta KM lockade beskedliga fyra Pantrar, i 3 olika tävlingsklasser, till start.

Onsdagen 12 september var det dags för KM Tavla ute på hemmabanan på S:t Hans backar, med deltagande av 10 medlemmar i fyra tävlingsklasser. Tävlande i en lite för dagen lite egen tävlingsform, baserad på ett fåtal skjutserier på ett flertal olika avstånd där varje avstånd utgjorde en deltävling med en segrare och där sedan skytten med flest segrare kunde stå som klass-segrare i resp tävlingsklass. Mer om tävlingsformen i resultatprotokollet.

16 september avslutades så Panterns säsong vg klubbmästerskap ute med KM Jakt. Fyra tappra Pantrar slöt upp denna vackra söndag för att gemensamt styra kosan till Satserup och deras fina jaktbana med 15 mål för att tävla om utmärkelserna i två klasser.

Nedan länkar till resp resultatprotokoll:

- KM Fält 20180827

- KM 3D 20180902

- KM Tavla ute 20180912

- KM Jakt 20180916

Skribent: Jan Otterström

 

KONTAKTA OSS 

VIA E-POST

 This is a mailto link

 

PROVA-PÅ

är nu slut för denna gången.

(Nästa omgång är ej inplanerad.

Info anslås om/när detta blir aktuellt.)

 

BÅGSKYTTESKOLAN,

med Start 28/10, är nu FULLBOKAD!

(Nästa Bågskytteskola är ännu ej inplanerad.

Info anslås om/när det blir aktuellt.)

 

Postadress:
BK Pantern - Bågskytte
Lina Sofie Sandin, Vävaregatan 12 d
22237 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info