Hoppa till sidans innehåll

Nybörjarverksamheten...

24 OKT 2018 10:18
...är i full gång. Prova-på är avslutat, tre tillfällen har avverkats, med över 120 deltagare totalt. Och nu på söndag (28/10) startar Bågskytteskolan (kl.11.30). Skolan är fulltecknad, men det är fler som anmält intresse....ett angenämt bekymmer.
  • Skapad: 24 OKT 2018 10:18

Prova på har lockat väldigt många att ta steget att bli medlemmar i Pantern. Vi har nu sprängt 100-gränsen med viss råge, till följd av cirka 35 nya medlemmar bara under den senaste månaden!

Detta har dessutom spillt över på den  stundande Bågskytteskolan, med ett stort antal intresseanmälningar. Så många att skolan nu är fulltecknad, vilket är roligt att se. Vi har dock inte kunnat låta alla intresserade få delta då vi har ett tak för antalet deltagare. Detta för att vi ska kunna hålla undervisning i Skjuthallen som blir givande för alla inblandade, såväl instruktörer som deltagare. Att bedriva organiserad träningsverksamhet har sina begränsningar. Lokalens storlek och tillgången på utrustning är givna saker som begränsar men sen har vi även gruppens storlek som måste hållas på en vettig nivå när man ska lära ut bågskytte på ett seriöst sätt och få bästa möjliga utfall.

För de som nu löst ett aktivt medlemskap men inte kommit med i Bågskytteskolan finns det ändå vettig träningsverksamhet att ge sig hän åt. Onsdagarna (17-19) blir den viktigaste träningsdagen, men även på söndagarna (10-11.30) före Bågskytteskolan finns det möjlighet till vanlig träning. Alla nybörjare som behöver hjälp kommer få hjälp även på vanliga träningar, antingen av skjutledare eller av någon mer rutinerad skytt om ni frågar.

Nästa Bågskytteskola är ej planerad i dagsläget. Vi vet alltså inte om och när vi kommer hålla den. Blir det av under våren så är det förmodligen en bit längre fram, typ efter sportlovet.

Men bliv vid gott mod. Det går att skjuta pilbåge även utan att ha gått en Bågskytteskola. Och kom ihåg att vi finns där för att hjälpa er alla, det är bara att be om hjälp.

Skribent: Jan Otterström

 

KONTAKTA OSS 

VIA E-POST

 This is a mailto link

 

NYA AVGIFTSNIVÅER, beslutade på årsmötet 20190305

Medlemsavgift (obligatorisk): 150 kr 

Träningsavgift (aktiva medlemmar & delvis familj):

- Vuxen 400 kr/termin eller 700 kr/år

- Junior 250 kr/termin eller 400 kr/år

Familjeavgift:

De två äldsta familjemedlemmarna betalar Medlems- och Träningsavgift.

Övriga familjemedlemmar betalar endast Medlemsavgift.

Beräknas för varje enskild familj.

De nya avgiftsnivåerna gäller från och med 20190306.

Läs även mer på sidan Avgifter i samband med medlemskap.

 

 

 

Postadress:
BK Pantern - Bågskytte
Timmy Fagerlund (ordf.), Flygelvägen 4
22472 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info